VVS arbejde priser

VVS arbejde pris er en svær en at sætte i perspektiv, for det er ikke alle vvs montører som kører med samme priser, dermed skrevet er der ikke en fælles prisnævner for branchen.

Der er utrolig meget forskel på, om du som kunde hos en VVS montør kommer fra det super mørke Jylland eller om du har en lækker lejlighed i Nordvest København, hvor tilgangsforholdene bare ikke er super fede – i hvert fald ikke i forhold til huset på landet.

Det er altid svært på forhånd at kunne prissætte en håndværker og deres arbejde. Det er en kategori for sig, for i dagens Danmark er der utrolig mangel på gode håndværkere som dem som laver vvsarbejde. Man kan godt påtænke sig at nogle i den gruppe vil kunne udnytte situationen og sætte priserne ualmindeligt højt og det er selvfølgeligt beklageligt for de andre VVS montører, som selvfølgelig stadig gerne vil lave en forretning ud af det – men naturligvis ikke baseret på at decideret snyde deres kunder.

Det er dyrt at få en håndværker ud og montere en radiator, for der ligger så meget vvsarbejde bag opgaven og det er ikke bare lige sådan i et snuptag, at fjerne en gammel rusten radiator inde i soveværelset hos Fru Hansen – som desuden har super flotte tæpper på som koster en formue.

Det kræver en del at kunne varetage vvs opgaven, ud over at prisen på vvs arbejdet bliver sat ud fra opgaven, så skal timelønnen altså også kunne bankes igennem. Det skal jo heller ikke være en underskudsforetning for vvsmontøren, sådan så de skal have penge med på arbejde. Tænk hvis virkeligheden var sådan, at hvis man var lidt længere om opgaven end forventet – så skulle den stakkel VVSmontør lige have 2-300 kroner op af lommen til kunden, bare fordi opgaven tager en halv times tid længere end forventet. Nej helt ærligt, blikkenslagere skal jo også have lov at leve.

Dette website benytter cookies..